Přihlášení



Administrátor
BIKE AND BARTENDERS SESSION report
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 


















































































































  
Oblíbené
Záložka
Na email
Četlo: 666
Trackback(0)
Komentáře (1)
...
napsal holub, březen 14, 2009
hustě dobra party co
report abuse
vote down
vote up
Votes: +0

Napiš komentář
smaller | bigger


Opiš zobrazená písmena


Napsal uživatel Witas   
Pondělí, 08 Září 2008 13:38

A je to tu! Určitě jste se nemohli dočkat megareportu z té největší bike a bartenders akce široko daleko! Tak to snad ani nebudu zdržovat... Pro mě to začalo už v pátek malým trénikem, kde jsem exceloval!  Laci byl docela mimo a vypadalo to, že snad radši ani nebude v sobotu závodit. Nevim jak ostatní, ale já ten trénink moc "hezky" zapil a v sobotu to tězce zozdejchával, ale tím vás nebudu otravovat... Do parku jsem dorazil něco kolem 12. a dal se do prvního tréninku s ostatníma. Teplo bylo jak v africkým filmu. 

S kvaldou jsme vzhledem k menší účasti ani moc nechvátali a pojali ji spíš jako malé představení jezdců a exhibici. Hlavní závod začal minoškou. Moc specialistů mezi námi nebylo a poskládala se přibližně šestice největších letců na kopingem. Z naší crew závodili Roman a Danek Čermákoj a Kuba "Laci" Lacina. Všichni lítali jak utržený ze řetězu a práskali tam všechno možný. Nejvíc ale polítal a pojezdil náš velký miniramp učitel Pája z DC neboli Pavel Dolejší. Besttrick pak vyhrál Jarda Lazňovský, ale už nevím za co.  

Po pauze jsme se pustili do menší session na naší příčný lajně s bankama, radiusama a hlavně wallem. Ceny se dávali za každý pěkný trýček a tak jsem měl šanci aspoň něco urvat. Hned na začátku do rozštípnul Roman Gothard, když tam prásknul wall z radiusu do radiusu!! Připomínám, že ten dopadovej má snad jen 50 cm šířku! Další si dávali různý bunny z malýho banku do rampy a padaly věci jako x-up, no hand, 180 apod. Já jsem přispěl svým wallem s Xkem dolů, za čož jsem dostal moc pěkný MeatFly trenýrky na spaní.

Posledním z bike session proběhla moje oblíbená... funbox. Bohužel jsem byl z toho celodenního ježdění dost grogy a nedopadlo to tak uplně nejlíp. Ostatní se toho ale nebáli a sázeli to tam pod tlakem! Condory, cancany, pendulum, žádný nohy+jedna ruka do obě nohy cancan, trna, tailwhipy, baro, tobogany, 360, Laciho superman... Však už něco najdete mezi fotaz. Nejvíc to ale zabil Mára Pech, který si jen tak přijel zajezdit a jako prd tam práskal 360, trno, a hlavně 360 table! Výsledky by se dali shrnout následně... 

1.    Marek Pech
2.    Roman Gothard
3.    Milan Šimeček
4.    Jaroslav Lázňovský
5.-7.    Jakub Lacina, Drahoš Rybníček, Franta Diviš

Po nás následovala konečně všemi očekávaná barmanská soutěž. Do toho bohužel moc nedělám a tak nemůžu fungovaně popsat, co se dělo. Každopádně vyhrál jistě ten nejlepší a hlavně největší barman z SK, jehož jméno fakt nevím. Druhý byl náš lahveházeč a drinkymíchač Lukáš Vala, třetí pak borec z Brna.

Co se dělo po zkončení všech soutěží byla už jedna velká párty se vším všudy. Alkohol tekl proudem, hudba hrála, lidi se kroutili... Musím říct, že jsem se dlouho tak nebavil a myslím, že fotky budou mluvit za vše. Každopádně další články a fotaz na itelc.net

 
















































































  Další >
LAST_UPDATED2
 

Reklama - itelc.net

Kdo je online

Právě připojeni - host: 1 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com